Ather hervat haar werkzaamheden in Bangalore en Chennai

De vergrendeling van de beperking is ontspannen in het hele land. Terwijl e-commerce bedrijven als Amazon en Flipkart zijn begonnen met het leveren van non-essentials, Ather Energie, de elektrische tweewieler maker is gestart op-operaties op de grond in Bengaluru En Chennnai.

Ather is het werken met een beperkt team per de overheid richtlijnen. Omdat ze werken in een klein team, om terug te komen op de groove zal een eerlijk beetje van de tijd, dat is begrijpelijk. Nu Ather heeft aangekondigd dat ze hervatten hun werkzaamheden in Bangalore en Chennai, hier is hoe het bedrijf is van plan om vooruit te komen.

De Bengaluru-based start-up zegt de levering start begin oktober van dit jaar. Ook zal de organisatie retail partners en locaties voor elke stad, in de tussentijd. Ather zal ook toevoegen vier opties voor de verzekering, voorheen was er maar één optie. Het bedrijf is in gesprek met twee financiële huizen en meer info zal spoedig bekend worden gemaakt.

(Image credit: de Toekomst)

Eerder, Ather opengesteld zijn Bengaluru Ather Ruimte van 5 Mei met verminderde werktijden en beperkte werkend personeel. De pre-reservering testritten voor de Ather 450 geopend van 10 uur tot 5 uur. Ather ook bevestigd dat alles zal worden ontsmet en de voertuigen zullen worden onderhouden in goede staat. Verder ook vermeld dat een klein aantal van Ather 450 wordt geleverd in Bengaluru Ather Ruimte. In afwachting van de leveringen zal worden voltooid wanneer de vergrendeling is volledig opgeheven.