Verveeld van Netflix? Check out deze geweldige dienst voor streaming movie library

De film streaming service Mubi gewoon serieus stapte op zijn spel door het aanbieden van een nieuwe bibliotheek van films voor abonnees. Tijdens de dienst is al lang bestaande aanbod te geven van haar gebruikers een film elke dag, dan na 30 dagen cyclus van elke film, dit geeft de film liefhebbers een kans om te vangen van de films die ze hebben gemist.

Hoewel Mubi heeft een groot aantal onafhankelijke en internationale cinema, zie je films streamen nu dat je waarschijnlijk wel herkennen, als Hoop Dromen als je in de VS bent, of Bong Joon-ho ‘ s De Host als je in het verenigd koninkrijk. Sommige films zijn in beide gebieden, zoals Southland Tales uit Donnie Darko regisseur Richard Kelly, die werd uitgebracht in het kader van haar Perfecte Mislukkingen’ label.