De beste Bluetooth-luidsprekers beschikbaar in India 2020

Dat gezegd hebbende, het stoten ver boven wat de omvang zou doen vermoeden, produceren een diepe bass, sprankelend hoog en een weelderige midrange. Terwijl de meeste draadloze luidsprekers geluid OK, het Mini II bewijst dat kleine luidsprekers niet nodig om compromissen te sluiten op geluid, en de andere Bose gemakken zoals een ‘ charging pad.
Er zijn zeker meer gedetailleerde luidsprekers die er zijn, maar tegen een prijs die relatief betaalbaar is voor iedereen, de UE Boom 3 raakt de juiste noten voor het derde jaar op een rij.

De Tribit XSound Gaan moet niet klinkt dit goed voor de prijs, maar het doet. De luidspreker onder de indruk van gebalanceerd geluid, in de buurt is vrij van vervorming op hoge volumes, en duurt en ongelooflijke 20+ uur speeltijd op gemiddeld volume.

De beste ultra-budget draagbare Bluetooth-luidspreker
Als u niet al uw AV-arsenaal, een Bluetooth luidspreker is een must-eigen stukje techniek. Ze zijn de beste manier om uw muziek met u te picknicken, op het strand en outdoor avonturen, en sommige van de beste geluid net zo goed als bijna alle binnen-luidspreker die u wilt kopen.
Stijve knoppen
De meest duurzame Bluetooth-luidspreker
Hier is het ding over de Sonos-Bewegen – het is zo goed, wilt u misschien overwegen om het niet alleen als je on-the-go partij station, maar ook als uw belangrijkste in-de-home-spreker ook.
Met twee hoogwaardige drivers, een solide app ontsluit het afspelen van honderden draadloze bronnen, multi-room mogelijkheden en smart audio-tuning ” – tech die tweaks de uitvoer op basis van de luidspreker in de directe omgeving, de Sonos Verplaatsen is ontworpen dan de gemiddelde Bluetooth speaker. Het is een veelzijdige luidspreker, dat staat stevig naast de built-for-home Sonos-speakers die het bedrijf maakte zijn naam op.
Het is niet perfect – het is zwaar als een bijproduct van het ongelofelijke geluid, het is duur vanwege de uitgebreide functieset, en helaas kan niet worden gebruikt als achter kanalen van een home cinema set-up. Maar heb je het geld, het is moeilijk om de schuld van het Sonos Verplaatsen als het gaat om de jacht naar de beste Bluetooth speaker in de wereld.

portable speakers
(Image credit: Ultimate Ears)UE Boom 3 De voormalig beste Bluetooth speaker is nog steeds groot voor reizen met Gewicht: 1.2 kilo | Batterij: 15 uur | Draadloos bereik: 30+ voeten | frequentiebereik: 90 hz-20kHz | Drivers: Twee 1.75″ stuurprogramma ‘s en twee 1.75″ x 3″ passieve radiatoren | NFC: Ja | Aux-in: Ja USB: Ja