Google Fuchsia releasedatum, nieuwtjes en geruchten

Ook wij hebben het bewijs gezien van de andere ontwikkelaars werken op het platform. Yang Guo van de Node.js project bij Google getweet, op zoek naar iemand om te helpen in de haven Knooppunt over te Fuchsia, volgens een rapport van Android Police. Dit suggereert dat Google op zoek is om een volledige en Javascript-functionaliteit in te Fuchsia, en wijzen op een zekere vooruitgang en misschien in de richting van een eventuele release datum.
Het eindresultaat – hopelijk is beschikbaar in een soort van preview formulier later dit jaar zal slechts een platform voor Google zorgen over te maken. Met Fuchsia, Google in staat zal zijn om te duwen nieuwe updates en functies op alle versies tegelijk, de vereenvoudiging van de ondersteuning alsmede de gebruiker inzicht en ervaring.