Hoe kijken Downton Abbey online: kijk elke aflevering van overal

Er zijn honderden van Vpn ‘ s om uit te kiezen, maar onze favoriet is ExpressVPN. Naast snel, probleemloos en eenvoudig te installeren, het is ook compatibel met een hele reeks van tech – Apple TV, Amazon Fire TV-Stick, Xbox, PlayStation, iOS-en Android-software, om er maar een paar te noemen.

Downton Abbey Cheat Sheet
N/A

U kunt ook BritBox – een ad-free platform gewijd aan de beste in de Britse tv – beschikt over een eigen gratis proefperiode van 30 dagen, waarvan de maandelijkse vergoeding is een schamele £5.99 daarna. Nieuwe abonnees Nu TV kunt u de Entertainment-Pass en genieten van een 7-dagen van Downton kosteloos. Zodra de proefperiode is verstreken, echter, het is £8.99 per maand, maar de moeite waard voor hun keuze selectie van TV-shows bijv. Westworld, Parken en Recreatie, Boardwalk Empire, enz.

N/A

Hoe kijken Downton Abbey online in Canada voor gratis

55
Plus, ExpressVPN flexibel, 30-dagen geld terug garantie is moeilijk om te betogen met. Nog beter, u kunt de aankoop van een jaarplan voor een 49% korting en 3 maanden extra GRATIS – een schitterende aanbieding voor een ingenieuze stuk van de kit.
Amazon Prime Video is het enige bedrijf streaming Downton Abbey Down Under. U kunt deze Britse drama als onderdeel van de gratis proefperiode van 30 dagen, waarna u Een vergoeding van € 6.99 per maand. U kunt uw abonnement op elk moment, ook.

Hoe kijken Downton Abbey gratis online beschikbaar in Australië

AustraliëFoxtel Nu of Amazon Prime Video, die beide bieden gratis proeven.
CanadaHunkeren. Proef wilt, met de Films + HBO add-on voor 30 dagen gratis, die laat u de Downton Abbey film en nog veel meer. Daarna wordt dit abonnement kosten CDN.98 per maand (plus btw).
Engelsen (of vrouwen) in New York (of waar dan ook), er rekening mee dat als u geen toegang tot de UK-based streaming service, en een VPN kunt u kijken Downton Abbey online, terwijl weg van huis.
(Image credit: Amazon Prime)

Hoe kijken Downton Abbey de film online vanaf elke locatie

Dus, Anglophiles monteren voor een van de meest geprezen engelse TV-shows van de 21ste eeuw. Brouwsel dat koffie en boter die scones zoals we uitvoerig in op hoe kijken Downton Abbey online waar u zich ook bevindt in de wereld.
Als je liever Downton Abbey, herhaalt u de bezichtigingen, dan kan je de hele serie van Amazon, Fandango Nu, Vudu en Apple iTunes. Afleveringen zijn ,99 op Fandango Nu, met de seizoenen, variërend van naar . U kunt meer betalen voor de HDX-kwaliteit op Vudu, terwijl Abdij de liefhebbers die het leuk vinden om te kopen alle zes de seizoenen kan dat doen door Apple iTunes voor € 84.99 totaal.
Werkt met
Verenigd koninkrijk – Er zijn geen streaming opties, maar u kunt de aankoop van de film van Amazon Video, Chili, of Apple iTunes.

Er is ook de mogelijkheid om de serie te kijken via PBS online, maar u kunt alleen toegang krijgen door de aankoop van de Dertien Paspoort voor een minimale donatie van . Deze betaling gebeurt elke maand, tenzij u hen in kennis stellen van uw wensen te annuleren.