Huami Amazfit Bip S te lanceren in India op 3 juni

Met de grotere groei van de getuige in de wearables segment in India, Huami Corporation, een biometrische en activiteit van de data-gedreven bedrijf met aanzienlijke ervaring in slimme draagbare technologie, zal de lancering van zijn Amazfit Bip S smartwatch in India.
Samengevat, de belangrijkste kenmerken van de Huami Bip S belofte om een waarde voor geld propositie voornamelijk te wijten aan de aanwezigheid van een hartslagmeter en GPS. Een lichtgewicht-apparaat en biedt een geweldig levensduur van de batterij ook graaf in zijn voordeel.
Deze lichtgewicht en comfortabel om te dragen smartwatch is uitgerust met 10 sport modi – Loopband, Outdoor, running, Wandelen, Indoor cycling, Outdoor fietsen, om er een paar te noemen.

Het rockt een 1.28″ transflective MIP-display met een groot weergavegebied, waardoor het gemakkelijk zichtbaar in direct en fel zonlicht. Het display van de smartwatch maakt waar felle kleuren met 64 Gamma, dat is een welkome functie.
Huami Amazfit Bip S (Image credit: Huami)

De draagbare biedt Bluetooth music control en een ingebouwde GPS. Op 31 gram, het apparaat is heel licht van gewicht en heeft een huidvriendelijke band gemaakt van siliconen en TPU. Het komt ook met GLONASS dual-mode positionering.