Intel heeft verworven van het bedrijf achter de ‘Killer’ Wi-Fi-kaarten

“We weten hoe belangrijk de verbinding is in het verrijken ons leven. We zullen jullie op de hoogte houden van onze vorderingen en kijken ernaar uit om de Klinknagel Netwerken team als onderdeel van de Intel-familie, de ontwikkeling van technologieën die voor u van belang zijn.
Intel ‘ s nieuwste aanwinst zinvol is. Niet alleen heeft Geklonken Netwerken is een concurrent van Intel in de NIC ruimte voor meer dan een decennium, maar zoals gerapporteerd door Anandtech, die de twee bedrijven eerder de krachten gebundeld om de ontwikkeling van de Killer Wireless-AC 1550 NIC. Wat meer is, het Intel-Killer combinatie kan worden gezien in de recente laptops zoals de nieuwe Dell XPS 17, die beschikt over een Killer Wi-Fi-6 AX1650 module gebouwd op een Intel-chipset.