Nieuwe Call of Duty: alles wat we tot nu toe weten over de volgende COD spel

Zo zeker als de zon opkomt, we weten dat we gaan zien dat een nieuwe Call of Duty elk jaar. Zeker genoeg, Activision heeft onlangs bevestigd dat een nieuwe “premium” Call of Duty is in het werk en het gevolg voor de release in 2020, ondanks al het vrijgeven van een geremasterde Modern Warfare 2 campagne en Warzone, de uitstekende spin op battle royale, eerder dit jaar.

Hoewel we niet veel weten over de nieuwe Call of Duty nog niet, we weten wel dat Black Ops-ontwikkelaar Treyarch werkt aan het spel met de steun van Sledgehammer Games na een ontwikkeling van de schakelaar omhoog. Treyarch de laatste Call of Duty-titel is Black Ops 4, een fatsoenlijk genoeg vermelding die uitgaat van een single-player campagne toe te voegen Blackout – de franchise is de eerste steek in battle royale. Dit jaar is het spel wordt gekletst om een reboot van de Black Ops-franchise vergelijkbaar met de Call of Duty: Modern Warfare (2019), met de titel gekletst te worden ‘Call of Duty: Black Ops Koude Oorlog’.