OnePlus, Realme, Black Shark en Meizu mee Oppo, Vivo en Xiaomi ‘ s Android file transfer alliance

Vorig jaar, Oppo, Vivo en Xiaomi aangekondigd dat ze zullen werken aan een unified peer-to-peer file transfer protocol dat zal werken voor alle Android-skins. Terwijl ze make-up voor de meerderheid van de smartphone-markt, een aantal opmerkelijke bedrijven waren nog niet. Dat is nu aan het veranderen, als OnePlus, Realme, Xiaomi-back Black Shark en Meizu zijn toetreding tot het bondgenootschap, dus de uitbreiding van de dekking voor meer dan 400 miljoen gebruikers wereldwijd.
Een debat over Android vs iOS meestal op neer hoe de laatste heeft een ecosysteem waar alle producten naadloos samenwerken. Na jaren van achterstand, alle grote Android smartphone fabrikanten zijn de krachten bundelen om een prik in AirDrop.