Realme Toppen Lucht Neo officieel bevestigd dat de lancering op 25 Mei

Realme India CEO, Madhav Sheth, maakte de openbaarmaking van informatie in een tweet van vandaag. De tweet is uitgerust met een render van de Toppen Lucht Neo in drie kleuren – Wit, Rood en Donker Groen. Verrassend, de Gele kleur is beschikbaar op de Toppen Lucht ontbreekt. Maar dat is vrij veel het met de officiële render-en verliesrekening.
We hebben eerder het vermoeden van de lancering van de nieuwe oordopjes in India en dat wordt bevestigd door de tweet van vandaag. Als voor gelekte informatie, een Flipkart teaser gespot door Mysmartprice laat zien dat de toppen zal worden geprijsd Rs 2.999 ligt. De prijzen zinvol als de Realme Toppen Lucht Rs kost 3,999, en dit model is een lichte degraderen uit. Bovendien, de Flipkart teaser toont dezelfde kleur als de officiële.

We hebben bereikt de 1 Miljoen Eenheden mijlpaal voor smart audio AIoT producten.En nu met de #realmeBudsAirNeo we zijn van plan om een verandering van levensstijl voor de jeugd van vandaag. Bekijk de onthulling op 12:30PM, 25 Mei.-#TrueWireless #RealChoice pic.twitter.com/p8eFnaOZBr21 Mei 2020
(Image credit: Flipkart)

Ook Flipkart de mobiele app heeft al een landing page voor de toppen met een paar belangrijke functies geadverteerd. Deze promotionele posters show zullen de toppen hebben 13 mm drivers en een batterijduur van 3 uur op de toppen. Het laden geval in staat zal zijn om 17 uur afspelen, de promotionele poster vorderingen. De Realme Toppen Lucht zal de sport Bluetooth 5.0 en een Super Lage Latency en touch controls net als de premium-aanbod.
Realme heeft zojuist bevestigd dat de lancering van de begroting van het draadloze earbuds, Realme Toppen Lucht Neo vandaag. Het product start op 25 Mei in India naast Realme s en Alles wat we weten over de Realme X3-serie
Realme zal ook het doen van een China starten op dezelfde dag met 8 producten dat onder de Realme X3 SuperZoom en een paar die ook de lancering in India.