Realme TV blind pre-orders nu live in India – hier is hoe het werkt

Realme de eerste smart TV is ingesteld om de lancering in India, samen met de Realme horloge op 25 Mei. Slechts een paar dagen voor de lancering, de Realme TV is up voor blind om op de officiële site. De Flipkart pagina voor Realme TV is ook nu leven, die onthult de belangrijkste functies van de TV. Echter, de blinde bestelling is alleen van toepassing op de officiële site.

Wat is de Realme TV blind bestellen?

In eenvoudige woorden, u boekt de Realme TV door te betalen bedrag voor de lancering en in ruil daarvoor zult u verzekerd van een kans om te kopen de Realme TV door het betalen van het openstaande saldo verschuldigd, welke zullen worden aangekondigd op 25 Mei starten. Bovendien krijg je ook een kortingsbon van Realme.

(Image credit: Realme)

Hoe blind om Realme TV?