Covid-19 mei daadwerkelijk helpen bij het verbeteren van externe werkomstandigheden

Tot slot, een meerderheid van de respondenten (54%) vond dat niet echt een gezamenlijke infrastructuur was op zijn plaats, terwijl een verrassende tweederde gemeld dat het niet de juiste tools om effectief samen te werken als een team. De camping is dat werkgevers moeten meer bedreven raken in het verstrekken van online collaboratieve software voor het werken vanuit huis.
Een van de enquête de belangrijkste doelstellingen was om na te gaan welke aspecten van hun nieuwe werk-omstandigheden werden het meest gewaardeerd en het meest gehaat door nieuwe externe medewerkers. Bijgevolg, scherpzinnige bedrijven gebruik kunnen maken van de onderzoeksresultaten naar verbetering van de tevredenheid en productiviteit onder werknemers die worden geconfronteerd met deze voorwaarden voor de eerste keer.