Deze LG 65-inch 4K-TV te koop voor slechts $499.99 bij Best Buy Memorial Day verkoop

Shop meer koopjes met onze gids naar de beste Memorial Day sales 2020 meer zien en TV aanbiedingen met onze roundup van de beste goedkope TV aanbiedingen en verkoop die nu gebeurt.De 65-inch TV beschikt over smart mogelijkheden, dus je kunt het streamen van uw favoriete films en TV-shows op een plaats met webOS. U zult genieten van een prachtig beeld met realistische beelden dankzij de quad-core processor, die een verbetering van de beelden, actie en kleur. De LG TV werkt ook met Amazon Alexa en Google-Assistent en beschikt over AirPlay 2, waarin u kunt content streamen van uw TV naar uw iPad, iPhone of Mac heeft.LG 65-inch 4K UHD LED Smart TV: 9.99 9.99 bij Best Buy
U kunt de LG 65-inch 4K-TV te koop voor 9.99 bij Best Buy. De GALAXY smart TV-functies webOS en werkt met Amazon Alexa en Google-Assistent voor de spraakbesturing zo kunt u de TV inschakelen, het aanpassen van het kanaal, en bladeren-films volledig hands-free.
Bekijk De Deal

4K-TV-deal van de dag:

Zoals we hierboven vermeld, dit is niet alleen een fantastische 4K TV deal, maar ook een ongelooflijke prijs voor een feature-rijke groot TV-scherm. Als u geïnteresseerd bent in meer koopjes kunt u ook onze roundup van Best Buy Memorial Day verkoop.

Beste Koop ‘ s Memorial Day verkoop officieel aangekomen, en de winkelier is de uitrol van gigantische kortingen elke dag in de aanloop van de vakantie-gebeurtenis. De huidige top-pick is deze LG 65-inch 4K-TV ‘ s te koop voor 9.99. Dat is een korting en de beste prijs die we gevonden hebben voor de Ultra HD smart TV.