Deze op afstand bedienbare elektrische scooters zijn niet voor mensen met vertrouwen zaken

Spreken tot De Rand, Schildpad CEO Dmitry Shevelenko is van mening dat klanten zullen genieten van het gemak van de nieuwe scooters. “Je hoeft niet net het geluk hebben dat er een scooter die op loopafstand van uw huis in de ochtend. Je kunt vragen of je het naar u toe komen en thuis wacht tot hij het doet.”
Deze week, die zeer specifieke scenario wordt werkelijkheid in Atlanta, Georgia, waar 100 teleoperated elektrische scooters rollen voor commercieel gebruik, voor de eerste keer in de VS. Ze zijn niet zo strak en simplistisch als de meeste elektrische scooters op de markt, deels te wijten aan de extra technische nodig voor het toevoegen van een camera, monitor en een aantal geruststellende stabilisatoren. Maar dat komt omdat ze worden aangestuurd door een team van externe medewerkers.