Fitbit Laden 3, Versa 2, Inspireren HR en Ace 2 prijzen gesneden bij Amazon

Met sportzalen gesloten en het weer aan het verbeteren, het krijgen van hardlopen, wandelen en fietsen is één van de beste manieren om een aantal regelmatige lichaamsbeweging, en een fitness-tracker zal u helpen de gaten te houden op al uw inspanningen. U kunt uw hartslag, afgelegde afstand, stap graaf en meer op een rijtje, en meer gedetailleerd inzicht in uw activiteiten door de Fitbit-app op uw telefoon.
Fitbit Versa 2 | £199.99 £159 bij Amazon
Als je geen fan van de Fitbit Kosten 4 kleine zwart / wit-display, de Fitbit Versa 2 is een geweldige optie. Zijn groot kleuren scherm maakt het gemakkelijk om info te zien en waarschuwingen in een oogopslag. De Versa 2 beschikt ook over Alexa integratie, waardoor u de controle van uw smart home en herinneringen in te stellen met simpele spraakopdrachten. Er is £40.99 uit bij Amazon voor een beperkte tijd.
Bekijk De Deal