Hoe doen security experts houden zich veilig online?

Terwijl cybersecurity professionals punt aan deze zes praktijken als sommige van de beste manieren om veilig online, ze zijn ook snel om erop te wijzen dat deze veiligheidsmaatregelen niet kogelvrij. Ze houden je identiteit wordt gestolen, maar zelfs als u volgen de richtlijnen er is geen garantie dat een kwaadaardige aanval niet uitglijden door naar je telefoon of computer. Het is dus belangrijk om altijd te houden van back-ups van al uw bestanden in het geval van een aanval slaagt.

1. Wacht niet langer om updates te installeren

Een andere goede praktijken bij het aansluiten op een openbaar WiFi-netwerk is om ervoor te zorgen dat het delen van bestanden is uitgeschakeld. Dit is een eenvoudige stap om ervoor te zorgen dat er geen kwaadwillende gebruiker kan verbinding maken met uw computer via het netwerk.