Hoe om De Wedstrijd te zien: live stream van de Tiger vs Phil / Manning vs Brady golf online vanaf elke locatie

Slechts één week na golf maakte een triomfantelijke terugkeer naar de TV met het Besturen van Verlichting, een andere ster-bezaaid ronde is ingesteld om te worden gespeeld op zondag – en de rivaliteit ziet u op het display van vandaag zijn zo hevig als ze komen. Hier is hoe te kijken naar De Wedstrijd: Kampioenen voor het goede doel live – stream van De Wedstrijd 2 online en zie Peyton Manning en Tiger Woods vs Phil Mickelson en Tom Brady golf van overal in de wereld.

De Wedstrijd: de Kampioenen voor het goede doel cheat sheet

De Wedstrijd 2 tees-off om 3pm ET/12 ET op zondag 21 Mei. De dekking is gepland voor 2uur tot 7pm ET in de VS op TBS, TNT, HLN en TruTV – dus een Sling TV-pakket heeft u gedekt.

De Wedstrijd 2 is de spirituele opvolger van Tiger en Phil ‘ s eerste skins botsing terug in November 2018, die zag Mickelson huis nemen van de volledige $9 miljoen portemonnee na een epische 22-gat shootout.