Huur een RTX2080 PC voor $24.99 per maand? Dat is nu een realiteit

Cloud gaming is gemeengoed voor meer dan een decennium nu, maar Windows-licenties betekende dat tot voor kort was het onmogelijk om een Windows-10 – besturingssysteem op een specifieke computer met zijn eigen grafische kaart en randapparatuur.

Alle Schaduw van de Pc ‘ s worden geleverd met een Intel Core CPU en dedicated Nvidia grafische kaart dus, tijdens het spelen van games is de kern van het bedrijf richten zich, zijn computers kan worden gebruikt voor iets dat vereist oomph: video-editing, CAD, 3D modelleren, audio bewerken, programmeren en meer.

De service is langzaam uit te rollen in de VS en een aantal computers worden verwacht bracht deze zomer online. Ze hoeven niet beschikbaar land-breed, dus je zult moeten om te controleren of Shadow-Pc ‘ s zijn online in uw staat.