De Redmi 10X eigenlijk een goedkope high-end apparaat

De Redmi 10X is al zwaar gelekt voordat de officiële lancering op 26 Mei. Het heft in eigen handen, Redmi zelf bevestigd met een aantal key-features van de komende mid-ranger. Hint: het is een veel meer premie dan eerder verwacht.

Redmi heeft geplaatst een nieuwe teaser op Weibo in China. De teaser blijkt dat het apparaat wordt geleverd met dual SIM-5G ondersteuning met dubbele 5G stand-by. Het is al bekend dat de Redmi 10X zal worden aangedreven door een MediaTek ‘ s Dimensity 820 5G-chipset.

De Dimnensity 820 is een van de eerste chipsets staat van dual-SIM 5G. Het harnassen 2CC vervoerder aggregatie voor een betere dekking van het netwerk en een naadloze overdracht tussen twee 5G gebieden. Het beschikt over vier Grote Cortex A76 cores geklokt op 2.6 GHz, samen met vier Cortex A55 kernen op 2 ghz en wordt gecombineerd met een vijf-core Mali G57 GPU.

Always on Display

Altijd op de Display (Image credit: Redmi)

Verder heeft het bedrijf posted meer teasers die geven ons een bevestiging. Om te beginnen, zal het apparaat de sport een AMOLED-scherm, en zoals in de vorige lek, het zal een 6.57-inch Full HD+ paneel met een resolutie van 2.400 x 1.080 pixels. De kers op de top hier is de altijd-op het display met een aantal aanpassingen opties, zoals de mogelijkheid tot het toevoegen van een afbeelding en een tekst.