Apple Arcade was mijn vrolijke, verrassende redder van zelf-isolatie slaapkamer verveling

Er is een gevoel dat Apple wil omvatten alle mogelijkheden die de moderne gaming kan worden met Apple Arcade – recht naar beneden tot cross-apparaat afspelen van een tablet en smartphone naar de Apple TV – box zat onder uw televisie.
Mijn verwachtingen waren gekleurd door ervaringen in het verleden met de mobiele games – de hersenloze sleur van Candy Crush, de-wacht-of-pay-to-play stad bouwers.
En dan kocht ik een tweedehands iPad Pro. En dan coronavirus gebeurd. En toen ik werd gelegd in bed voor een week… en toen realiseerde ik me dat Apple aan het bouwen is iets heel opmerkelijk met Apple Arcade.
De lange weg naar Apple Arcade
In termen van een directe investering in de gaming community, Apple heeft in het verleden gestuurd duidelijk, sinds de noodlottige samenwerking met Bandai op de Apple Pippin. Die snel op de lange baan geschoven home console verzuurd Apple ‘ s relatie met de games-industrie voor het jaar (Macs nog steeds niet de beste thuis voor gamers), en het was alleen door de introductie van mobiele apparaten die keerde het tij. The Apple/Bandai Pippin
De Apple/Bandai Pippin (Image credit: Apple)Er is een voor de hand liggende argument voor het bellen naar Apple dankzij zijn mobiele telefoons, tablets en App Store – één van de grootste (zo niet de grootste) begeleiders van gaming op de planeet. In 2019 alleen apps goed voor 90% van alle smartphone-gebruik, met gaming de derde, meest populaire categorie van apps.

Afgezien van de vreemde wikkeling reis naar de badkamer, ik had geen zin om zeer veel van iets anders dan een verblijf onder de dekens, zodat mijn iPad was mijn venster op de wereld voor een tijdje.
Net zoals Disney Plus, Apple Arcade, zeker geprofiteerd van de bijwerkingen van de vergrendeling van de met de consument’ gebruikelijke recreatieve gewoonten beknot.
Ze zijn enorm winstgevend, en de manier waarop Apple laten lopen ongebreideld in de App Store, verdunning van de kwaliteit van de grafieken, het leek de afgelopen jaren, zoals het had weinig interesse in het verhogen van de kwaliteit van de bar – zeker als je bedenkt dat Apple heeft altijd beweerd hebben de meest strenge normen van alle mobiele besturingssystemen als het gaat om wat is toegestaan toegang tot de ‘ommuurde tuin’ App store ecosysteem.Ik kan niet zeggen dat ik gecontracteerde Covid-19 – ik had behoefte aan een zeer gewilde tests, en (zoals ik ben nu in goede gezondheid) ik ben blij om binnen te blijven, dank u zeer veel. Maar wat het ook was, dat was ziek mij, ik voelde me als een zak zwaar verdoofd, kater aardappelen voor een week.

iOS(olation)

Wat me verbaasde, hoewel, was hoe veel ik werd aangetrokken tot de meer meditatieve games op de service – de sortering van de titels I wouldn ‘ t meestal aanpak op een console.

Ik kan niet in staat zijn geweest om overal te gaan in de echte wereld, maar met Apple Arcade kon ik zeker vergeten dat ik vast zat thuis, ziek in bed.

Ik kan niet in staat zijn geweest om overal te gaan in de echte wereld, maar met Apple Arcade kon ik zeker vergeten dat ik vast zat thuis, ziek in bed.
Maar de mobiele gaming op de iPhone en Android toeristen wordt overspoeld door klonen, cynisch in-app aankopen, en de quick-buck het maken van games met letterlijk “geld-of-je-leven” timer tikt onverbiddelijk door de seconden dat we elk gegeven op deze planeet.

Maar met dat venster wordt een portaal naar het internet, biedt panoramisch uitzicht van het einde van de wereld, het duurde niet lang voordat ik had om weg te draaien van nieuws apps en streaming diensten; er is alleen zo veel van de tijgerkoning een persoon kunt verwerken.
(Image credit: Apple)

Het deed me denken aan de (tot nu toe tenminste) relatief gedempt receptie de PS5 en Xbox Series X onthult al een ontmoeting met: voor al het gepraat van teraflops en snel Ssd ‘ s, er is het gevoel dat gaming meer esoterische vreugde worden achtergelaten.
Apple ‘ s service is uitstekend samengesteld, en mijn ervaring tot nu toe heeft tentoongesteld niets maar wilde ambitie van het brede scala van (vooral indie) ontwikkelaars die sprong aan boord.
De groeiende catalogus loopt het gamma van gevestigde franchises zoals optredens van SEGA ‘s Sonic op Ubisoft’ s Rayman, naar indie lievelingen zoals ontwikkelaars Capybara Games en Bossa Studio ‘ s.
RPG puzzelspel Steen, met zijn wilde Avontuur-als kunst-stijl, is verslavend en uitdagend; Wat De Golf? en de acid-trip crazy golf cursussen hid beter punchlines dan een Netflix speciale comedy die ik ooit heb gezien in de afgelopen tijd; na de Blue was een transportative ervaring, een prachtige onderwater begeleiding naar de BBC Blue Planet serie; en terwijl Overland strategische kijk op de post-apocalypse voelde een beetje te dicht bij huis, gezien de huidige gebeurtenissen, het was een schitterend gepresenteerd neem op het einde van de wereld.
Een patroon is een eenvoudige, maar prachtige puzzel spel dat op de best mogelijke manier, hielp me om in slaap te vallen. Ik heb geschreven over Levensechte voor, maar nogmaals, het boeide mij met zijn rustgevende tempo en bloem-achtige visuals.
Tijdens deze periode van wereldwijde lockdown maar ik heb gezien dat, voor de eerste keer in een generatie, Apple is terug in de game-spel, – en dat allemaal dankzij Apple Arcade.
Ik ben zeker zie mezelf als een ‘hardcore’ gamer – ik heb maling door Diablo sessies, en ik heb onlangs op de epische quest te krijgen door middel van Assassin ‘ s Creed: Odyssey.

Het aanraken van creativiteit

Maar waar Apple Arcade kwam in zijn eigen voor mij was in twee belangrijke aspecten: de wedstrijden zijn voor alle touch-vriendelijk, dus het niet nodig mij te graven uit een gamepad te kunnen spelen (hoewel ze op grote schaal worden ondersteund), en dat de enorme verscheidenheid van games in de aanbieding was er altijd een andere interessante afleiding in te zetten als een bepaalde titel niet geschikt was voor mijn smaak.

Maar waar Apple Arcade kwam in zijn eigen voor mij was in twee belangrijke aspecten: de wedstrijden zijn voor alle touch-vriendelijk, dus het niet nodig mij te graven uit een gamepad te kunnen spelen (hoewel ze op grote schaal worden ondersteund), en dat de enorme verscheidenheid van games in de aanbieding was er altijd een andere interessante afleiding in te zetten als een bepaalde titel niet geschikt was voor mijn smaak.
Apple Arcade had lang gekletst met een voorsprong van de lancering, en terwijl haar abonnement model was geen verrassing, de richting was – het landde met zo ‘ n 100 mobile-exclusieve titels voor een kleine maandelijkse vergoeding, vrij van advertenties, in-app aankopen en barst van de creativiteit.
Alle genres, van racing sim-turn-based tactics te puzzelspel arcade sports zijn verzorgd, en vooral er is ton van titels die defy gemakkelijk categorisering, zoals literaire puzzelspel, Geachte Lezer, of met een kleur mengen brain teaser Tint.
En Apple Arcade kwam de redding. Het is de beste destillatie nog: wat maakt dat mobiel gamen zo aantrekkelijk: de optie om tientallen op tientallen titels in de palm van uw hand, klaar om hapklare brokken van het spel.
Als een gamer die houdt van precisie controls en gameplay flow onderbroken door cooldown-timers en in-app aankoop advertenties, ik geloof verloren in mobile gaming. Maar Apple Arcade echt trok me met haar speelsheid, en zijn verrassend vaak gespot thema van mindfulness.
Als Minecraft starten vandaag, het zou zich het meest thuis voelen op Apple Arcade, waar de verscheidenheid en de uitvinding lijkt de meest belangrijke factor voor de overweging.
Ik was geïntrigeerd als een gamer, maar als een Android-telefoon van de gebruiker, en omdat als een ‘vintage’ MacBook Pro eigenaar ik werd buitengesloten van de service, veel van Apple Arcade door mij doorgegeven bij de lancering van – ik woonde een evenement met de pers, en had een spelen met een aantal spellen in het bureau van een collega-apparaat, en dat was over.