De Justice League Snyder Gesneden is aantoonbaar zinloos – maar iedereen zal kijken naar het

HBO-Max, ondertussen kreeg de grootste mogelijke marketing beat it kan vragen, net voor de streaming service van 27 Mei starten. De recut film kon bijna vier uur lang (en is verdeeld in zes TV-stijl afleveringen, volgens een THR – rapport), en geeft hen een grote exclusieve kijken ernaar uit om in 2021.
Hier is het ding: ik denk dat Snyder release van een film, dat is interessanter dan de Justice League. Ik weet zeker dat ik uiteindelijk vinden zijn Justice League film onvergetelijke, bijzonder boeiend en de moeite waard te praten over jaar later, dat is hoe ik me voel over zowel Man van Staal en Batman Vs Superman. Ik ben niet overtuigd, maar dat het uiteindelijke resultaat zal zijn goed, zelfs als ik ben aangemoedigd door de goedkeuring van Watchmen in de Damon Lindelof.