Hoe om te kijken naar de nieuwe Lance Armstrong documentaire op ESPN en ESPN+ zondag

Als je bang bent dat De Laatste Dans te komen tot een conclusie betekende ook het einde van de kwaliteit sport documentaires op zondag, dan hebben wij goed nieuws. ESPN zal het vullen van de sleuf links openen door Michael, met een andere één van amerika ‘ s meest beroemde en controversiële sport-sterren – Lance.

Yep, de fietsen wereld antiheld Lance Armstrong is terug op onze schermen in een twee-delige documentaire die werd gelauwerd op het Sundance Film Festival en is jam-packed met onthullende interviews en gobsmacking openbaringen. Armstrong ‘ s full-held-op-nul verhaal zal worden vastgelegd voor alle getuige van te zijn. Maar zal het veranderen van je gedachten over de mens ontdaan van zijn zeven Tour de France titels na beschuldigingen van doping?