Intel Komeet Lake gebrek aan PCIe 4.0-ondersteuning is een grote gemiste kans

Na bijna een half jaar wachten, Intel Komeet Lake-S eindelijk in het brengen van een 10-core processor naar de mainstream line-up voor de eerste keer – met een geweldige klok snelheden.

Gewoon op de prestaties van de voorkant, het doet alles wat het moet – de Intel Core i9-10900K biedt een aantal verbluffende single – en multi-threaded prestaties, zelfs als het niet helemaal omvallen AMD ‘ s huidige positie op de desktop CPU troon.

We leven niet in een simpele wereld meer is, maar, waar de prestaties van al die zaken. Zelfs als we alleen maar praten over PC-gaming, de uitsluiting van PCIe 4.0 maakt niet veel goeds voor de toekomstige prestaties van de systemen met Komeet Meer processors, in het bijzonder waar grafische kaarten en de opslag betreft.

How can something so small be so important?

Hoe kan iets wat zo klein is het zo belangrijk? (Image credit: de Toekomst)

PCIe 4.0 is de toekomst, sorry