Memorial Day Apple verkoop van: aanbiedingen voor de iPhone, iPad, AirPods, Macbook, en meer

De Memorial Day verkoop evenement is al in volle gang, wat betekent dat je kunt scoren enorme kortingen op de best verkochte apparaten. Om u te helpen sorteren door alle aanbiedingen die we hebben afgerond tot de beste Memorial Day Apple de verkoop, die zijn ongelooflijke aanbiedingen op de nieuwe iPhone SE, Apple Horloge, iPad, Beats koptelefoon, en meer.

Onze top Memorial Day Apple verkoop picks behoren tot $170 in besparingen op de iPhone SE met gekwalificeerde trade-in, een $100 prijs snijden op de nieuwe Apple-Horloge 5, en de best verkopende AirPods Pro te koop voor $227.99. U kunt ook besparen op de populaire hoofdtelefoons, zoals de Powerbeats 3 te koop voor $89.99 en de Beats Studio 3 te koop voor $199.99.

Als u op zoek bent voor tablet en laptop kortingen, Amazon heeft het nieuwste model iPad te koop voor $399.99 en kunt u de score van een $300 korting op de 13-inch MacBook Pro bij B&H Photo.

Shop meer van de top Memorial Day Apple aanbiedingen hieronder en bent u geïnteresseerd in meer aanbiedingen, bekijk onze roundup van de beste Memorial Day sales die er op dit moment gebeurt.

De beste Memorial Day Apple sales:

Apple iPhone aanbiedingen

iPhone 11 voor € 699 bij Apple | Bespaar tot $250 op de iPhone 11 met in aanmerking komende trade-in
U kunt maximaal $250 op de iPhone 11 als je de handel op een in aanmerking komende iPhone. Na uw aankoop ontvangt u een trade-in kit met instructies over hoe u het schip van uw oude apparaat binnen 14 dagen. De iPhone-11 is voorzien van een 6.1-inch LCD display, een nieuwe dual-camera systeem, en is verkrijgbaar in Zwart, Groen, Geel, Paars, Rood, en Wit.
Bekijk De Deal

Apple koptelefoon aanbiedingen

Beats Powerbeats 3 Hoofdtelefoon: $199.99 $89.99 bij Best Buy
De Powerbeats 3 hoofdtelefoons zijn te koop voor $89.99 bij Best Buy. Dat is een $110 korting en de beste prijs die we gevonden hebben voor de water-resistente draadloze oordopjes.
Bekijk De Deal

Beats Studio3 Draadloze Over-Ear-Hoofdtelefoons: $349.99 $199.99 bij Best Buy
U kunt het best verkochte Beats Studio 3 koptelefoon te koop voor $199.99 bij Best Buy. Dat is de laagste prijs die we gevonden hebben voor de draadloze hoofdtelefoon dat zijn noise-cancelling-technologie en is verkrijgbaar in grijs en in de woestijn.
 Bekijk De Deal

Apple Airpods (2019) met het laden van geval | $159 $139.95 bij B&H Photo
De zeer goedkoopste AirPods deal kan je nu deze tweede-generatie AirPods in de uitverkoop met een $20, – korting op B&H. Als je het kan doen zonder het draadloos opladen van het geval, dit is een geweldige deal als je het krijgen van die premium-features voor veel minder gebalanceerde audio, een goede pasvorm en de naadloze iOS-integratie.
Bekijk De Deal

Apple AirPods Pro: $249.99 $227.99 bij Amazon
Amazon heeft de 2019 AirPods Pro te koop voor $227.99 toe te voegen wanneer u de oordopjes aan uw winkelwagen. De werkelijk draadloze oordopjes zijn voorzien van active noise cancellation en het draadloos opladen geval levert meer dan 24 uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Apple Horloge aanbiedingen

Apple-Horloge 3 GPS-38mm: $279 $179 bij Best Buy
Voor een beperkte tijd, je kunt een addertje onder het gras het Apple-Horloge 3 te koop voor $179 en bespaar $50 op de Powerbeats Pro bij Best Buy. De Series 3 smartwatch voorzien van GPS-technologie en biedt continu de hartslag.
Bekijk De Deal

Apple Horloge 5 GPS, 40mm: $399 en $299 bij Best Buy
Voor de nieuwe Apple Horloge 5 te koop voor slechts $299 bij Best Buy. Dat is een $100 korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de swimproof smartwatch die beschikt over GPS-technologie en een retina-display.

Bekijk De Deal

Apple Horloge 5 GPS-en gsm -, 40mm: $499 $399 bij Best Buy
Als je geïnteresseerd bent in een mobiel abonnement, Best Buy heeft een enorme $100 prijs snijden op het Apple-Horloge met 5 mobiele telefoons. De 40mm smartwatch voorzien van LTE-connectiviteit, waarmee je internet en telefoon verbinding op uw horloge zelfs wanneer je iPhone is ver weg.
Bekijk De Deal

Apple iPad aanbiedingen

Apple iPad 10.2-inch, 32 GB (Nieuwste Model): $329 $249.99 bij Amazon
Ontvang het nieuwste model iPad te koop voor $249.99 bij Amazon. Dat is een $79 korting voor de 10.2-inch tablet die packs 32GB opslag en levert tot 10 uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Apple iPad 10.2-inch 128GB (Nieuwste Model): $429.99 $409.99 bij Amazon
Amazon heeft de 10,2-inch Apple iPad te koop voor $409.99. De krachtige tablet packs van 128 gb opslag en biedt een all-daagse levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Apple MacBook aanbiedingen

2019 Apple MacBook Pro 13-inch | $1,499 $1,199 bij B&H
Bespaar $300 op een krachtige MacBook Pro gaan deze week bij B&H. Met een capaciteit van 256GB SSD, Intel Core i5-processor, 8GB RAM, en een mooi Vloeibaar Retina-display, u krijgt een krachtige machine aan het hier – en voor veel goedkoper dan een bijna identieke 2020 MacBook Pro.
Bekijk De Deal

2019 Apple MacBook Pro 16-inch | $op korte termijn 2.399 $2,099 bij B&H
Wilt u de beste? Met $300 bespaart u niet om eventuele compromissen met deze 16-inch MacBook Pro met een deal bij B&H. Onboard je krijgt een Intel Core i7, 16GB RAM en een AMD Radeon Pro 5300M grafische kaart – genoeg grunt omgaan met de meest veeleisende workflows.
Bekijk De Deal

Shop meer Apple gaat onze roundup van de beste goedkope Apple Horloge prijzen en de beste iPhone SE deals.

U kunt ook meer van de beste goedkope MacBook verkoop prijzen en aanbiedingen die er nu gebeurt.