Wolfsburg vs Dortmund live stream: hoe kijken de huidige Bundesliga clash online vanaf elke locatie

De bezoekers houden de druk op de competitie leiders Bayern München – of zal het de thuisploeg het uitbreiden van hun winning streak? Volg onze gids voor het krijgen van een Wolfsburg vs Dortmund live stream, ongeacht waar u bent in de wereld, en mis je geen seconde van de actie als de Bundesliga titel race warmt dit weekend.

Wolfsburg vs Borussia Dortmund cheat sheet

Vandaag de wedstrijd vindt plaats in de Volkswagen Arena in Wolfsburg. Kick-off is om op 3.30 uur lokale tijd (CEST). Dat betekent een 2.30 uur best ebay-lid, kick-off in het verenigd koninkrijk en een van 9.30-ET / 6.30 am PT start in de VS – waar Fox Sports biedt dekking en kan worden gestreamd als onderdeel van een GRATIS 1-week Hulu proef in de meeste van het land.

Wolfsburg is terug op de actie na de vergrendeling zag ze maken het zeven overwinningen op de draf met een 2-1 overwinning op Ausburg – dankzij een blessure tijd staking van Daniel Ginczek. Nu zit u in de zesde plaats, de home kant zal vandaag worden versterkt door de terugkeer van sterren spits Wout Weghorst uit schorsing.