Memorial Day TV te koop: Samsung 4K-TV te koop voor slechts $329.99 bij Best Buy

Memorial Day verkoop officieel aangekomen, en om dat te vieren Beste Koop is rollend onze nieuwe doorbuster aanbiedingen elke dag. Onze bovenste Beste Koop-verkoop van pick is de Samsung 50-inch 4K-TV ‘ s te koop voor slechts $329.99. Dat is een fantastische deal voor een mid-grootte 4K TV en de beste prijs die we gevonden hebben voor de Ultra HD-TV.

De Samsung 7 Serie TV beschikt over smart mogelijkheden, dus je kunt het streamen van uw favoriete films en TV-shows in één plaats met de Samsung universele afstandsbediening. U zult genieten van een prachtig beeld met heldere, felle kleuren en een levensechte beelden dankzij de HDR-technologie en een resolutie van 4K. Het grote TV-scherm zal er ook goed uitzien in uw huis dankzij het ultra-dun ontwerp en schoon kabel oplossing.

Dit is niet alleen een fantastische deal, maar ook een ongelooflijke prijs voor een mid-grootte 4K-TELEVISIE met premium functies. Beste Koop ‘ s Memorial Day verkoop eindigt op maandag, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Memorial Day TV te koop bij Best Buy:

Samsung 7-Serie 50-inch 4K Ultra HD TV: $429.99 $329.99 bij Best Buy
Een fantastische deal, kunt u de Samsung 50-inch 4K-TV te koop voor slechts $330 bij Best Buy. De 4K TV beschikt over smart mogelijkheden en levert een gedurfde, helder beeld dankzij de PurColor technologie.
Bekijk De Deal

Shop meer koopjes met onze gids naar de beste Memorial Day sales 2020 meer zien en TV aanbiedingen met onze roundup van de beste goedkope TV aanbiedingen en verkoop die nu gebeurt.