Om het meeste uit de video voor vergaderingen op afstand

Voor nu, de meeste kantoormedewerkers zou zijn tegengekomen, video conferencing , of dat nu is voor interne communicatie, klant vergaderingen of webinars – nu, gegeven de huidige situatie vinden we onszelf in de uptick in gebruik is verbazingwekkend. Bij Prezi, we hebben gezien dat het onderwijs, in het bijzonder, wordt steeds meer en meer aangewezen op de video – nog meer met docenten lesgeven op afstand.

Over de auteur

Spencer Waldron is Prezi ‘ s Director of Global Communications.

Het is logisch dat meer en meer bedrijven wenden zich tot video voor het beheren van hun communicatie – na alle, mensen zijn intrinsiek visuele wezens, en lange e-mails en updates op het intranet sites gewoon verloren in het lawaai van iedereen is druk postvak in en de dagelijkse meldingen.