Hoe kijken de RuPaul ‘ s Drag Race seizoen 12 finale live online overal vanavond

Van de honderden beschikbare Vpn ‘ s, onze favoriet is ExpressVPN. Het is snel om te verbinden met servers, eenvoudig en veilig in gebruik. Het is compatibel met Apple TV, Amazon Fire TV-Stick, de Xbox, PlayStation, iOS-en Android-software, en vele andere apparaten.

Express VPN-12 maand

Hoe kijken RuPaul ‘ s Drag Race online in de VS

Als je merkt dat je ver van huis bij de laatste aflevering van RuPaul ‘ s Drag Race druppels onthouden zakenreizen en vakanties? – laat niet geo-blokken op je kop zitten. Als je in een land waar deze inhoud is niet beschikbaar, u kunt installeren van een VPN , zodat u kunt kijken naar seizoen 12 ‘ s Drag Race finale online met behulp van welke service u normaal gesproken op inschrijven en gebruik thuis.
Nieuwe afleveringen van air zaterdag om 1 uur AEST, waaronder vandaag de grote finale.
  • Philo: waarschijnlijk de beste deal, voor de bescheiden som van $20 per maand, krijgt u toegang tot 59 kanalen, waaronder VH1, A&E, het grootste Netwerk en MTV. Onmiddellijke toegang tot een gratis week-lange proefversie is beschikbaar slechts door het verstrekken van uw mobiele nummer, maar na 48 uur moet u uw factuurgegevens in te blijven kijken.
  • Sling: U hoeft te selecteren van een basis pakket van zowel Sling Oranje of Sling Blauw. Beide zijn $30 per maand na de eerste maand van het tarief van $20. Noch VH1, dus moet je de Levensstijl van een toeslag voor een extra $5 per maand om toegang te krijgen tot het kanaal en 10 meer. Als u vasthoudt aan voor een gratis proefperiode, kunt u geen toegang tot deze door middel van het web, maar het is beschikbaar via de Sling-compatibele apparaten, zoals AirTV, Roku, Amazon Fire-TV, LG webOS en Een Xbox.
  • Hulu: betaalbare prijzen en een uitgebreid gratis proefperiode maken Hulu een andere goede optie om kanalen als VH1 voor minder door te snijden in het snoer.
  • FuboTV: fubo Standaard biedt 108 kanalen, twee gelijktijdige streams, en 30 uur DVR-opslag voor 54,99 dollar per maand. De eerste zeven dagen zijn gratis en je kunt op elk moment annuleren.
  • AT&T TV Nu: hun instap optie is Plus, die biedt meer dan 45 kanalen voor een maandelijks bedrag van $65. Het bevat een aantal betaalzenders zoals HBO, ESPN en FX, in aanvulling op VH1. Als je een nieuwe klant bent, kunt u de tas een 7-dagen gratis op proef.
WOW Aanwezig Plus is het zelf noemde “officiële streamer van alle dingen sleep” en komt uit de Wereld van Verwondering, het productiehuis achter RuPaul ‘ s Drag Race.
CyberGhost 3 Jaar

Bekijk de Ru Paul ‘ s Drag Race finale online in Canada: gratis live stream details

Als alternatief kunt u VH1 zonder kabel met diensten zoals Sling. Als je hebt knip het snoer volledig, hier is een overzicht van alle OTT-diensten die u zal toestaan om te streamen RuPaul ‘ s Drag Race:
Het is een mooie niche aanbod, maar als drag shows zijn uw ding, je vindt het ook gastheer is van de wil van UNHhhh, Untucked, en Transformaties alle voor de zeer schappelijke prijs van slechts .99 per maand. Het beste van alles, er is een GRATIS 7-dagen trial aan te bieden, zodat u kunt shantay op over en check it out voor jezelf.
Als je hebt al een Netflix-abonnement, dan is het zeker de optie die u nodig hebt om te gaan voor. Maar iemand uit Noord-Amerika reizen of op vakantie in het verenigd koninkrijk moet herinneren dat ze kunnen profiteren van hun lokale TV-dekking en kijken naar de Drag Race live door het gebruik van een VPN.
Als zodanig het heeft een indrukwekkende catalogus van RuPaul toont – met inbegrip van het laatste seizoen met 12 afleveringen – beschikbaar voor het streamen van over de hele wereld, waaronder in markten zoals India, Zuid-Afrika, de verenigde arabische emiraten en vele andere landen. Een volledige lijst van wat mogelijk is en waar kan worden gevonden hier.

Hoe kijken RuPaul ‘ s Drag Race online in het verenigd koninkrijk

Dus, Netflix is de enige manier BRITSE kijkers kunnen zorgen voor een zetel in de Drag Race. Nieuwe afleveringen online komen eerste ding zaterdag ‘ s ochtends, een halve dag later dan in de VS.
Als u kabel, kunt u de vangst van RuPaul en zijn strass-geklede bemanning op Hunkeren om 8.35 uur en of op OUTtv bij 8 pm ET. Anders, beide hebben hun eigen OTT diensten:
Er zijn tal van manieren om te genieten van de sassiness van de RuPaul ‘ s Drag Race seizoen 12 finale. Als je hebt kabel, kunt u kijken naar live op VH1 deze vrijdag van 8 pm ET. U kunt ook stream van de show via VH1 ‘ s online platform, maar moet u uw kabel provider details om dit te doen.

Hoe kijken RuPaul ‘ s Drag Race online in Australië

Het seizoen 12 finale van RuPaul ‘ s Drag Race gaat op VH1 op vrijdag 29 Mei om 8 uur ET en PT – wat betekent dat de beste waarde-streaming toegang is via Philo. Het kost slechts per maand en krijgt u toegang tot het kanaal als onderdeel van de core-pakket.

Een lip sync mededinging op Zoom? Gezien de tijd waarin we leven, we sissy lopen om iets dat laat Mama Ru kroon een nieuwe koningin, eekhoorn vrienden! Het is misschien niet hoe iemand ooit gedacht, maar finalisten Crystal Methyd, Jaida Essentie Hall en Gigi Goode zijn allemaal zo heerlijk, we weten dat ze vanavond externe finale van elke bit als glamtacular als het ooit zou kunnen worden. Sashay onderaan de pagina om uit te vinden hoe om te kijken naar de RuPaul ‘ s Drag Race seizoen 12 finale en stream online vanavond van overal in de wereld.

Gebruik WOW Presenteert Plus om naar te kijken RuPaul ‘ s Drag Race, en meer

Dit stukje software verandert uw IP-adres, zodat u toegang hebt tot vanavond aflevering net zoals u zou doen vanuit het comfort van uw eigen bank.
· OUTtvGo: nieuwe afleveringen van seizoen 12 van Drag Race zal beschikbaar te streamen vanaf 9.30 uur EST, op slechts een uur en een half na hun AMERIKAANSE debuut. Abonnement is .99 CAD een maand of ,99 voor een jaarabonnement.