Laatste OxygenOS update brengt Epic Games te OnePlus apparaten in India

OnePlus is begonnen met het uitrollen van nieuwe OTA update het is OnePlus 6, 6D, 7, 7 Pro en 7T apparaten in India. De laatste OxygenOS update voor deze apparaten brengen verschillende systeem-brede verbeteringen, camera verbeteringen, en het allerbelangrijkste, het brengt Epic Games centre in het Spel de Ruimte.
De apparaten krijgen ook een kleine camera verbetering. OnePlus heeft toegevoegd lens vlek detectie de camera-app. Ten slotte, ze krijgen ook Epic Games in Spel Ruimte.

De OxygenOS 10.0.11 en 10.3.3 (India)] voor de OnePlus 7T brengt hetzelfde systeem-brede verbeteringen zoals de 7 en 7 Pro met inbegrip van de Mei-security patch en Epic Games. In aanvulling op de ens-vlek-detectie de camera ondersteunt nu ook de slow-motion-opname in 720p op 960fps voor OnePlus 7T.
(Image credit: de Toekomst)

Nieuwe OxygenOS update voor OnePlus 6, 6D, 7, 7 Pro, en 7T