Hanen vs Rabbitohs live stream: hoe kijken de NRL ‘ s grootste armatuur online vanaf elke locatie

De NRL-seizoen is pas net hervat en met rugby league fans over de hele wereld hunkeren naar actie, er is nog veel erger ideeën dan afstemmen op Australië ‘ s top-tier voor uw correctie. Degenen die willen duikt meteen in het diepe hoeft niet verder te kijken dan de huidige, enorme armatuur tussen de Sydney Roosters en het Zuiden van Sydney Rabbitohs – hevige lokale rivalen en één van de meest vurige armaturen in een van de sport. Lees op als we uitleggen hoe kijken de NRL en krijg een Hanen vs Rabbitohs live stream vandaag de dag overal in de wereld – inclusief gratis!

Hanen vs Rabbitohs cheat sheet

De grote wedstrijd begint om 7.55 uur lokale tijd (AEST) op vrijdag 29 Mei in Australië. Uitstekende streaming dekking is beschikbaar Down Under via Kayo Sport, en biedt een GRATIS proefperiode. In een aantal andere landen, waaronder de VS, UK en Canada, kunt u een Hanen vs Rabbitohs live stream via het Horloge NRL service – timing details hieronder.

De Hanen zijn de regerend NRL champs en ze hebben zeker opgezocht voor de verdediging van hun kroon ook dit jaar weer. In 2019, ze maakte geschiedenis door als eerste team om te winnen back-to-back NRL titels. Kan zij trekken uit een drie-turf? Niet als de Rabbitohs iets te doen.