Vernieuwde lederen Apple Horloge bands kan worden binnenkort

Terwijl de voorafgaande Apple Lederen Lus moest het ontwerp van een gesegmenteerde kijk, dit nieuwe vermeende band heeft ze afgerond in cilinders – assumedly met magnetische cellen binnen. Het is ook meer ademen dan zijn voorganger, Tinhte opgemerkt, en is waterdicht.
Apple heeft al gepromoveerd zijn aanstaande Trots thema horlogebanden in zowel de Sport-stijl en de bijenkorf-gat Nike stijl. Gezien het feit dat die zijn fluorelastomeer, een nieuwe set van lederen riemen kon hen te begeleiden in de meer ingetogen en toch levendige kleuren.
Dit is de nieuwe versie van de Apple Lederen Lus, en de versie weergegeven werd voor de grotere 44mm Apple Horloge 5 model afgebeeld in de video en foto ‘ s, maar het zou vreemd zijn als het niet ook uitgebracht in de kleinere 42mm grootte.