Hoe kijken Celebrity Familie Vete en stream het nieuwe seizoen online vanaf elke locatie

Gelijktijdige verbindingen

Celebrity Familie Vete – cheat sheet
Compatibele apparaten

Het nieuwe seizoen gaat van start pitting de oorspronkelijke Queer Eye bemanning, geleid door Carson Kressley, tegen de nieuwste leden van de cast van Netflix ‘ s versie van de show, aanvoerder van Bobby Berk. Onnodig te zeggen, we zijn in voor een hilarische one-uurs aflevering! Samenvoegen van Bobby in zijn team Jonathan Van Ness, Antoni Porowski, Tan Frankrijk en Wesley Hamilton. Geconfronteerd zal worden Carson Queer Eye OG team, met Ted Allen, Kyan Douglas, Thom Filicia en Jai Rodriguez.
Als ooit, de show ziet beroemdheden, samen met hun familie en vrienden, ga head-to-head in een wedstrijd om de naam van de meest populaire antwoorden survey-vragen gesteld aan 100 mensen om geld te winnen voor een goed doel van hun keuze.
Naast de Queer Eye het nieuwe seizoen belooft ook een slag van de oostkust Werkelijkheid Sterren van de “Jersey Shore” versus de westkust Werkelijkheid Sterren van “De Heuvels.”
Toekomstige afleveringen zijn ook te zien optredens van 2Chainz, Cedric The Entertainer, Big Boi, Kevin Nealon, Drew Carey en Drag Race sterren RuPaul. Lees verder om erachter te komen hoe om te kijken Celebrity Familie Vete en stream elke aflevering live ongeacht waar u bent in de wereld.

Hoe kijken Celebrity Familie Vete online in de VS voor gratis Er zijn ook een hoop TV-streaming diensten, dat geeft je toegang tot de ABC-programmering. Elk platform wordt geleverd met een gratis proefperiode, meestal van rond de 7-dagen – en zoals we al eerder heb gezegd denken we dat de Hulu + Live TV-pakket is waarschijnlijk de beste optie voor de meeste mensen, zeker als u rekening houdt met de GRATIS één week op proef.

Zal een make-over voor gastheer Steve Harvey? Celebrity Familie Vete terug met een confrontatie tussen de twee generaties van de Queer Eye leden van de cast – lees verder om erachter te komen hoe om te kijken Celebrity Familie Vete online en stream van de show, ongeacht waar u bent in de wereld.
Als dit het geval is, iedereen uit de VS die momenteel in het buitenland zou kunnen overwegen het gebruik van een VPN. Dit handige stukje software verandert je IP-adres, zodat u kunt toegang krijgen tot de inhoud en de diensten die u al betaalt voor thuis – gewoon van overal in de wereld.

  • AT&T Nu: Heeft tal van plannen, het goedkoopste wordt aan $65, – p/m meer dan 40 kanalen waaronder ABC en HBO. Als ABC is alleen beschikbaar in geselecteerde markten die u moet controleren om te controleren of u toegang tot het kanaal live stream.
  • YouTube TV: $44.99 voor meer dan 70 zenders. Afleveringen van de beroemde Familie Vete kan worden bekeken Op de Vraag en het leven, al is dubbel check ABC is beschikbaar voor het streamen in uw omgeving door het invoeren van uw postcode.

Hoe kijken Celebrity Familie Vete uit het buitenland

N/A
CyberGhost 3 Jaar

NordVPN 2 Jaar
Er zijn honderden van Vpn ‘ s om uit te kiezen, raden wij altijd aan ExpressVPN. Als snel, simpel en eenvoudig te installeren, het is ook compatibel met een hele reeks van apparaten – Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox, PlayStation, iOS en Android om de naam van enkele van de belangrijkste zijn.
P2P Verkeer
Express VPN-12 maand