Hoe kijk Game Op te streamen naar de nieuwe show online vanaf elke locatie

Surfshark 24 Maanden

Spel Op! cheat sheet
Als dit het geval is, iedereen uit de VS die momenteel in het buitenland zou kunnen overwegen het gebruik van een VPN. Dit handige stukje software verandert je IP-adres, zodat u kunt toegang krijgen tot de inhoud en de diensten die u al betaalt voor thuis – gewoon van overal in de wereld.


Strijden tegen elkaar worden vijf keer Wimbledon tennisster Venus Williams en drie keer de New England Patriots Super Bowl winnaar Rob Gronkowski. Ze zijn de pijlers van de show als team captains, en zal worden vergezeld door Mad TV-komiek Bobby Lee en Late Late Show schrijver Ian Karmel als stamgasten.
Een roterende array van sportlui, acteurs en beroemdheden zal storten zich in het plezier en de games elke weekend, dus lees verder om erachter te komen hoe om te kijken naar het Spel Op, ongeacht waar u bent in de wereld.

Hoe kijken Spel Op! online in de VS voor gratis Terwijl iedereen in het verenigd koninkrijk zal het gemakkelijk vinden om naar te kijken Spel Op! met dank aan het CBS, mensen elders in de wereld dat het moeilijk kan zijn om af te stemmen op de nieuwe gameshow omdat van geo-blocking.
Er zijn honderden van Vpn ‘ s om uit te kiezen, raden wij altijd aan ExpressVPN. Als snel, simpel en eenvoudig te installeren, het is ook compatibel met een hele reeks van apparaten – Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox, PlayStation, iOS en Android om de naam van enkele van de belangrijkste zijn.

  • FuboTV: $55 p/m voor ongeveer 90 kanalen, waaronder lokale zenders zoals CBS.
  • Hulu + Live TV: Een plan met meer dan 65 kanalen en On Demand content voor 54,99 dollar p/m. Tal van add-ons beschikbaar zijn.
  • AT&T Nu: Van hun vele plannen, de goedkoopste is € 65 p/m voor meer dan 40 kanalen, waaronder HBO.
  • YouTube TV: $44.99 voor meer dan 70 zenders.
  • Amazon Prime Video: U moet zich aanmelden om Prime voor $12.99 p/m en voorzien van CBS van Alle Toegang, dat is een extra $5.99 p/m. Beide komen met gratis proeven maar.

Hoe kijken Spel Op! vanuit het buitenland

Er zijn ook tal van koord-snijden TV-streaming diensten die uw kijkervaring behoeften gedekt. Elke kamer is voorzien van een gratis proefperiode, meestal van 7 dagen:
De nieuwe sport-thema games show gaat van start op woensdag om 8 uur ET CBS in de verenigde staten. CBS kan eenvoudig worden gestreamd zonder kabel via een Hulu + Live TV-pakket – waar momenteel is er een GRATIS 1 week op proef in de aanbieding!

Express VPN-12 maand
CyberGhost 3 Jaar
Als u kabel, Game On! wekelijks uitgezonden op CBS om 8 uur ET / PT en 7pm CT op woensdag – avonden- en is dan beschikbaar voor het streamen van op CBS Alle Toegang in de VS. Het is gratis als u kabel – u hoeft alleen maar de input van uw provider details om naar te kijken. Anders is het .99 p/m voor zijn Beperkte Commercials plan en .99 voor het streamen zonder commercials.