Nieuwe iPad Air 4: wat wij willen zien

Iets dat waarschijnlijk gebeuren, maar die willen we zeker graag zien hoe dan ook, is de nieuwe iPad Air modellen gebruik een nieuwere chipset, eventueel de A13 Bionic zagen we in de iPhone-11 – bereik.
Houden de prijs laag zou meer mensen de aankoop van de tabletten, en misschien zelfs het overtuigen van een paar om te upgraden naar de top-end iPad Pro line de volgende keer moeten ze een tablet.
Op zijn minst al, we zouden graag zien dat dezelfde chipset als de iPad Pro 2020.

Nieuwe iPad Air 4: wat wij willen zien

Dit is wat we willen zien veranderen, of nieuwe, in de iPad-Air 4.

In plaats daarvan zouden we graag zien dat Apple roll-Face ID-out op de iPad Air units of, zoals een lek staten, een in het scherm vingerafdruk scanner, dus het montagekader van het beeldscherm kan drastisch worden verminderd.
Apple Potlood 2 (Image credit: de Toekomst)

1. Apple Potlood 2-connectiviteit

Zo zouden we graag zien dat de nieuwe iPad Air werken met de Apple Potlood 2, in plaats van de oorspronkelijke. Als Apple wil de nieuwe iPad Lucht te werken als een ‘iPad Pro Lite’ in plaats van een grotere versie van de entry-level iPad, dit zou de aard van de verandering moet maken.
Deze veranderingen zou de nieuwe iPad Air 4 meer lijken op de iPad Pro 2020 dan de vorige modellen. Dat zou kunnen helpen verder te onderscheiden van de basic iPad bereik, maar het risico dat het buitengewoon vergelijkbaar met de Pro serie.

We hebben is het aanroepen van de iPad Air-line ‘mid-range’, maar in het grote schema van Apple ‘s tablet line-up veel dichter bij de entry-level iPads en iPad Mini’ s dan de dure iPad Pro-modellen. We willen dit blijven hetzelfde voor de iPad Lucht 4.
iPad Air 2019 (Image credit: de Toekomst)

2. Drop de Touch-ID en fysieke knop

USB-C-poorten zorgen voor sneller opladen, en ook snellere data-overdracht, dus zowel voor de productiviteit en voor algemeen gebruik het veel nuttiger is dan de Bliksem.
Voor een, de iPad Air 2020 kan het USB-C-connectiviteit, in plaats van een Verlichting van de haven, terwijl de andere detail genoemd, is een 11-inch formaat, meer dan de 10,5-inch iPad Air 3.
Dit zou hen grote rekenkracht, maar waarschijnlijk zou het niet verhogen van de kosten te veel (als Apple zou het niet nodig zijn het ontwikkelen van een nieuwe chipset).

iPad Air 2019 (Image credit: de Toekomst)

3. Een nieuwere chipset

Veel van de lekken (en onze verzoeken) maakt het geluid zoals de iPad Lucht 4 zal veel meer als een iPad Pro dan de vorige apparaten in de lijn, maar dit betekent niet dat het moet kosten als veel als één.
Andere kleinere lekken stelde voor de iPad Air krijgt een scherm vingerafdruk scanner, een technologie die Apple niet heeft omarmd, ondanks de meeste top-end Android-telefoons te gebruiken. We zijn niet helemaal van overtuigd dat Apple zou het toevoegen van deze technologie voor een iPad Lucht voor een iPad Pro wel.
Als de geruchten mogen geloven, de nieuwe iPad Lucht kon worden de volgende iPad van Apple releases, waarschijnlijk ergens in 2020, na de iPad Pro 2020 van eerder in het jaar, en voor misschien een nieuwe iPad Mini tegen het einde van het jaar of in het begin van 2021.

Of Apple wil dat de iPad Lucht lijkt meer op de Pro-eenheden, het moet stoppen met het gebruik van deze verouderde ontwerp voor de mid-range tablets, en laat deze een te bouwen voor de entry-level tablets of de iPad Mini.
iPad 10.2 met Lightning-poort (Image credit: de Toekomst)

4. Een USB-poort C

Een gerucht dat suggereert dat de nieuwe iPad Air 2020 zal een USB-C-port, in plaats van de Lightning-poort van Apple-apparaten hebben de neiging om te gebruik, en dit is een verandering die we heel graag zien.
De 2020 iPad Pro-eenheden slechts een variant van de iPhone XS‘s A12 Bionic chipset, dus als de iPad Lucht 4 gebruikt de A13 zou het waarschijnlijk wel meer krachtig dan de Pro-eenheden, dus het is niet gegarandeerd Apple zal de iPad Air dit veel van een boost.
De iPad Air 3 alleen gewerkt met de originele Apple Potlood, die had zeker zijn nadelen (het was een echte pijn in rekening te brengen, bijvoorbeeld). Recente iPad Pro modellen maken gebruik van de tweede generatie Apple Potlood, dat lost alle problemen op en meer.

iPad Air 2019 (Image credit: de Toekomst)

5. Dezelfde (relatief) lage prijs

De iPad Lucht is Apple ‘ s tweede meest top-end tablet, zit boven de iPad Mini (2019) en entry-level iPad bereiken, maar niet de verpakking van alle features en specs van de top-end iPad Pro line. De laatste post in de serie was de iPad Air 3 in 2019, zodat deze nieuwe tablet zou de iPad Air-4 – al is het misschien niet genoemd worden.
De iPad Pro 2020 eenheden hebben een USB-C, dus er is zeker een precedent voor Apple behulp van deze technologie, en in feite is het gerucht gaat al een paar jaar dat iPhones zal gaan gebruiken ook, maar dat is eigenlijk niet zo ver.
Een andere indicator van de iPad Air begroting van DNA, is het gebruik van de Touch-ID, met een fysieke knop en een grote ring om het huis – de instap-iPad maakt gebruik van dit ontwerp, terwijl de recente iPad Pro modellen maken gebruik van Face ID en hebben een veel dunnere bezels.