Hoe kan ik de PC Gaming Show en Toekomstige Games Weergeven en zie 90+ games dit weekend

Toekomstige Games Show Stream Links
Twitch / YouTube / Facebook
De Toekomstige Games laten Zien, ondertussen, is een nieuwe showcase van de beste console, streaming en mobiele spellen van GamesRadar+. Gehost door Nolan North en Emily Rose, de sterren van de Uncharted-serie, ziet u meer dan 40 spellen, waaronder zeven wereldpremières en een aantal verrassingen uit ontwikkelaars met inbegrip van Square Enix, Modus Games, Team 17, Curve Digital en meer. Zoals de naam al doet vermoeden, de Toekomstige Games show is voorzien van een speciale schijnwerper op de toekomst van het gamen – met inzicht van belangrijke ontwikkeling cijfers in gebieden zoals visuals, audio, machine learning en het vertellen van verhalen – voor het maken van een duidelijker beeld van wat we kunnen verwachten van PS5 en Xbox Series X vooruit.