Thuis is de nieuwe onderneming, en dit gaat gepaard met risico ‘ s

We zien onze manier van leven veranderen op manieren die waren bijna onvoorstelbaar slechts enkele maanden geleden. Miljoenen mensen zijn nu van thuis uit werken, worden gedwongen om zich aan te passen en nieuwe manieren van het uitvoeren van hun dagelijkse taken. Het personeelsbestand is angstig, bang en gestrest, en we vertrouwen op HEM als nooit tevoren – een chat in het kantoor is nu een video-oproep. De vergaderingen zijn nu virtuele en snelle catch-ups worden gedaan via de telefoon.

Over de auteur

Charles Eagan, Chief Technology Officer van BlackBerry.

Bevrijd van de beperkingen van een kantoor, elke medewerker is het creëren van hun eigen unieke aanpak om hun taak – het dienstverband wordt steeds minder over wanneer iemand werkt, en meer over wat voor werk ze doen. Werknemers zijn ook met behulp van een mix van zakelijke-uitgegeven en persoonlijke apparaten hun werk doen.