Is deze gaming laptop het beste mobiele werkstation van de deal nu?

Op slechts 32.79 (ongeveer £1060/AU50), dit is een prachtige deal, gezien de specificaties. U kunt ook een aanvraag voor krediet en betalen .04 meer dan 18 maanden geen rente en krijg tot terug in de beloningen. Houd in gedachten, je zult moeten gaan door middel van deze link of betaalt u een extra .

De machine beschikt ook over 16 gb geheugen (twee 8GB-modules), een 1TTB PCIe NVMe M2 SSD en een 15,6-inch FHD LED-beeldscherm, met een 144Hz refresh rate en beoordeeld op 300Nits.
In termen van aansluitingen, is er een Mini DP, USB-C DisplayPort (Alt-Modus), twee USB 2.0-poorten, een HDMI-2.0-poort, een USB-3.2 Gen 1 aansluiting, een sleuf voor SD-kaart, hoofdtelefoon aansluiting en een Ethernet-plug. In theorie, je moet in staat zijn om een verbinding tot drie 4K-monitoren in een keer.