Lenovo Legioen gaming-telefoon te lanceren in juli – hier is wat we weten

Lenovo ‘ s Legion is in het gerucht vullingen voor een tijdje nu. Eerder werd het toestel gerucht gaat om de sport de laatste 5G-netwerk voor verbindingen. Dit gevolgd door het bedrijf plagen de Nieuwste Qualcomm Snapdragon 865 op het apparaat.
Onlangs, het apparaat weer gecertificeerd van China ‘ s 3C autoriteit de onthulling van de model nummer als L79031 en ondersteuning voor een 45W lader. Echter, het bedrijf had geplaagd een 90W opladen, eerder op Weibo , maar ook geplaagd meer dan één Legioen smartphone zou kunnen zijn op zijn weg.
Lenovo, die onlangs gelanceerd vier nieuwe laptops in India, heeft nu geplaagd een geschatte ETA voor het Legioen gaming smartphone in China. Het bedrijf heeft gepost op Weibo dat het apparaat komt ergens in juli van dit jaar.

Zo ver als het ontwerp betreft, niet veel heeft bereikt het publieke domein nog niet en nog minder is bevestigd. Er zijn geruchten dat het Y-vormig gaming accenten in blauw met een camera gericht op de achterkant. Interessant is dat de telefoon is te verwachten dat de selfie camera pop-up op de zijkant van de telefoon van de laatste gelekte video marketing.
(Image credit: Lenovo )

Verwachte Specificaties