Oppo A52 met een grote accu en een quad-camera ‘ s gelanceerd in India

De Oppo A52, net als een overvloed van mid-range smartphones, bevat een quad-camera achteraan instellen met een 12MP primaire camera, een 8-megapixel ultra-wide-angle lens, een 2 MP mono lens en een 2 MP lens voor portretten. Meer dan aan de voorkant, je krijgt een 16MP selfie shooter met f/2,0 diafragma gelegen in een punch-gat-uitsnede. De camera aan de achterkant is de kabel van het opnemen van 4K-video ‘s en wordt geleverd met de plan-MER-Anti-Shake functie opnemen stabiele video’ s.
Geprijsd op Rs 16,990, de OPPO A52 zal beschikbaar worden over online en offline winkels vanaf 17 juni. Het zal beschikbaar zijn in twee kleur varianten: Twilight Zwart-Stream Wit. Lancering arrangementen zijn inclusief 5% cashback bij de Bank of Baroda en Federal Bank kaarten op EMI transacties. U kunt ook gebruik maken van gratis EMI maximaal zes maanden op de creditcard EMI & debit card EMI transacties.

Samen met de OppomA52 smartphone, het bedrijf kondigde ook een nieuwe TWS in India wel de Oppo Co W11. De Oppo W11 is een in-ear design oordopjes met verbeterde bas. Ze pakken in 8 mm dynamic drivers met een titanium verguld diafragma. Het is ook IPX5 nominale water weerstand. Op een enkele lading, het kan duren tot 5 uur en met het geval is, krijg je tot 20 uur. De Co W11 wordt geleverd met een Type-C-poort opladen. Het zal beschikbaar zijn in een Witte kleur optie.
De Oppo Co W11 werd gelanceerd in Thailand onlangs en is in-ear stijl TWS. De Oppo A52 werd gelanceerd in April in China. Het bedrijf niet onthullen van de prijs of van de beschikbaarheid van de Oppo Co W11.

Het sport-een 6,5-inch Full HD+ met een resolutie van 2.400 x 1.080 pixels resolutie en 90.5% Screen-to body ratio. Het inschakelen van het apparaat is de Qualcomm Snapdragon 665-chipset die geklokt op 2 ghz en in combinatie met Adreno 610 GPU. Het apparaat is verpakt met 6GB LPDDR4x RAM en 128 gb UFS 2.1 interne opslag. U krijgt ook een microSD-kaartslot om het geheugen uit te breiden tot 256GB. Het draait op ColorOS 7.1 gebaseerd op Android-10.
(Image credit: Oppo)

Oppo Co W11

Oppo heeft onthuld twee nieuwe producten in India vandaag de dag – Oppo A52 en Co W11. De Oppo A52 is de nieuwste mid-range smartphone van het bedrijf ans de Oppo W11 is het bedrijf de derde TWS in India.
De handset wordt ondersteund door een 5000mAh accu met ondersteuning voor 18W snel opladen via een Type-C aansluiting. De vingerafdruk scanner is een aan de zijkant gemonteerde hier en is geïntegreerd in de power-toets. Andere kenmerken zijn de stereo luidsprekers met Dirac 2.0 geluid effect, Bluetooth 5.0, dual-band Wi-Fi en GPS. De Oppo A52 weegt ongeveer 192 gram en is teek op 8,9 mm. Het keurt 3D gebogen ontwerp van de taal dat biedt een betere handgreep.