Waarom menselijk contact is nog steeds in customer service

Het ontwikkelen van een goed en uitgebreid customer support team stelt bedrijven in staat om op lange termijn relaties met hun klanten, op zijn beurt, het verhogen van brand loyalty en helpen bij het opbouwen van klanten voor het leven.

Over de auteur
Technologie helpt ook bij het vergroten van een customer service-team van de productiviteit. Hoewel we vaak te stel je de support teams van grote bedrijven werken in call centers en het bieden van ondersteuning vooral door telefoons, de meeste bedrijven nu hebben ook de capaciteit om problemen van klanten oplossen via Unified Communications kanalen zoals live chat en social media. Ze kunnen voor het automatisch toewijzen van tickets voor de agenten en groepen op basis van trefwoorden, of zelfs hun huidige werklast of vaardigheid. Klanten op de hoogte kunnen houden wanneer ze hun ticket status heeft veranderd, zodat ze altijd up-to-date met de voortgang van hun onderzoek.

Maar als het gaat om het vinden van een balans tussen koolstof en silicium, het is belangrijk om prioriteiten te stellen welke elementen van uw customer engagement service gebruikmaken van een ieder. Soms technologie is niet altijd de juiste aanpak, ondanks de perceptie dat het altijd verbetert de efficiëntie. Ook, uw menselijke agenten’ tijd kan vaak beter worden besteed omgaan met de meest dringende vragen dan eenvoudige taken. So, wat is het best geschikt voor een silicium of koolstof gebaseerde aanpak?