Jio Glasvezel biedt gratis Amazon Prime-lidmaatschap: Hier is hoe het te krijgen

Voor het activeren van de Amazon Prime bieden, moeten gebruikers inloggen op hun Amazon-account of maak een nieuw gebruik van de Jio Set-top box. U kunt ook het aanbod kan worden geactiveerd door in te loggen op de app of MyJio Jio.com website. Gebruikers zullen nodig zijn om op de Amazon Prime-lidmaatschap banner eenmaal ingelogd, log eerst in de Amazon Prime-account.
Vertrouwen Jio is het aanbieden van gratis jaarlidmaatschap aan de Jio-Vezel leden boven alle andere voordelen die reeds beschikbaar zijn. De Rs. 999 jaarplan van Prime video beschikbaar zal zijn om Jio Vezel Goud, Diamant, Platina en Titanium lagen, terwijl de base pack – Brons en Zilver plan missen op deze uitkering.

Hoe kan ik aanspraak maken op gratis Amazon Prime-lidmaatschap op Jio Glasvezel verbinding?