Waarom ik haat het ontwerp van de PS5

Deal eindigt Sun, 14 Jun
De PS5 heeft een polariserende ontwerp om te zeggen het minst. In een oogopslag, het levert dezelfde reactie als wanneer je een lepel van Marmite in uw mond voor de eerste keer is – ofwel sleutel in afschuw of zijn aangenaam verrast. Er is geen tussen (en voor de record, ik haat Marmite).

Pech jongens; kreeg de ps5 al 🤷🏻♂️ pic.twitter.com/neEVEgks7S11 juni 2020

Ondanks Sony ‘ s beste inspanningen te inspireren tot een andere reactie, de console uiterlijk is uiteindelijk cheapened door zijn kunststof constructie. De DualSense PS5 controller ziet er veel meer een beroep op mij, en weet te behouden een premium look. Maar de console, mist zijn doel volledig. Ik kan niet voor een ereplaats in mijn woonkamer, en ik kan bijna voelen kraken in mijn handen als ik roep de kracht om het te verplaatsen.
Na maanden van speculatie en twijfelachtige concept ontwerpen van gretige fans, Sony heeft eindelijk onthuld wat de PS5 eruit ziet. En eerlijk gezegd, ik denk dat het afschuwelijk…
Xbox One S Console 500 gb -…

Xbox One S Console 500 gb -…