10 geweldige feelgood Netflix-films en TV-shows

Haar vrienden kan worden geschroefd in diverse hilarische manieren, maar Kimmy ‘ s positieve outlook is de lijm die houdt hen samen. In feite, ‘wat zou Kimmy doen?’ is een vrij goede mantra voor het leven – zoals wij het ervaren uit de eerste hand in Netflix recente interactieve finale.
In het begin van de 21e eeuw, iemand in nood van een film-vormige pick-me-up zou kunnen vinden in hun lokale multiplex. Dit was het tijdperk van de piek romantische komedie, een genre waar een happy ending werd par voor de cursus.

GLOW

Het probleem met het kijken naar TV koken wedstrijden is dat je meestal kijkt een genie aan het werk. U bent te wachten tot er iets mis gaan, want het is eerder de uitzondering dan de norm – en ook omdat je wanhopig om te zien wat de rechters over te zeggen.
(Image credit: Netflix)

Dus ga met ons mee op een reis door de beste Netflix feelgood films en TV-shows kunt u kijken nu. Wij garanderen het zal goed zijn voor de ziel…