5 dingen die we links om meer te leren over Google Pixel 4a

Dit is misschien niet de meest opwindende feature, maar we hebben nog niet veel gezien van 5G-compatibele mid-range telefoons, dus Google kan Pixel 4a eigenaren voor de toekomst en te onderscheiden van de concurrentie door het inschakelen van zijn volgende telefoon op de haak tot aan de volgende generatie netwerken.
We zullen de Google Pixel 4a te komen in half Mei tijdens Google IO, maar als die voorstelling werd geannuleerd, begonnen we te wachten op een teken – een officiële teken – dat de mid-range telefoon zou starten binnenkort. We zitten nog steeds te wachten.
Maar er is nog een hoop die we niet kennen, ofwel omdat de geruchtenmolen nog niet opgedoken iets over bepaalde perks of dat we gewoon te wachten voor Google om te bevestigen wat we niet kunnen raden hoe dan ook – als, zeg, een release datum.
Hier is de top vijf van dingen die we nog niet weten over de Pixel 4a.

(Image credit: TechRadar)1. Google Pixel 4a prijs en release datum
Ja, dit zijn de grote – en niet alleen omdat we onze handen op de Pixel 4a al (wij!), maar omdat de prijs kan beslissen de telefoon van de impact op de markt. Terwijl zijn voorganger stond onder de mid-range telefoons met zijn ongelooflijke camera ‘ s en gestroomlijnde Android-functies, dit jaar veel sterkere concurrentie met de iPhone SE 2020 en andere top-notch goedkope telefoons, zoals de Moto G8 Macht.

Wat we hebben gezien is niet veelbelovend: de vermeende Pixel 4a telefoon dozen gekregen gelekt die lijken aan te tonen van een single-camera design (bafflingly, terwijl de Pixel 4 camera ‘ s) te blokkeren. Maar zelfs goedkoper budget telefoons worden steeds meer camera ‘ s, zoals de Moto G8 Kracht met zijn trio van achter shooters, dus we zien graag de Pixel 4a bevoegd met een grotere camera array.

Gezien de Pixel 3a was de helft van de prijs bij de lancering in vergelijking met de Pixel 3, we hopen dat het dezelfde is waar hier en de Pixel 4a volgt zijn voorganger met een prijskaartje vanaf € 399 / £399 / AU9, – of, heck, zelfs goedkoper.
(Image credit: de Toekomst)

2. Zal er een Pixel 4a XL?

Maar we hebben ook gehoord genoeg geruchten om een idee te krijgen van wat er gaat komen in de Pixel 4a. We vermoeden dat het volgen van zijn voorganger, de Pixel 3a, als een veel goedkopere versie van de meest recente vlaggenschip. Van wat wij kunnen zeggen, de telefoon zal een van de beste delen van de Google Pixel 4, van camera ‘ s tot live-transcriptie.
Dat is logisch, maar leidt ons af te vragen of de Pixel 4a zal herhalen van de zwakke punten van de Pixel-4 – in het bijzonder de slechte levensduur van de batterij, die nauwelijks duurde een dag in onze casual testen. De Pixel 4 XL, aan de andere kant, verminderd dit probleem met een grotere capaciteit van de batterij, en het duurde aanzienlijk langer. Als er geen Pixel 4a XL, hopelijk zal het niet volgen.

Terwijl we hadden verwacht dat de Pixel 4a te volgen, de serie’ precedent in komen met zowel een standaard en een grotere XL-versie, we hebben gehoord van de geruchten die we niet zien, het laatste. Dit zou kunnen betekenen dat Google verwacht dat het groter model te verkopen slecht, en hadden niet het gevoel dat het de moeite waard was.
(Image credit: TechRadar)

3. Zal het meer dan een camera achter?

Met geen idee van de telefoon in de fysieke ontwerp, we weten niet of de Pixel 4a zal houden van de beste eigenschappen van zijn voorganger, zoals de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en vingerafdruk sensor – beide zijn verdwenen en node gemist in de Pixel-4.
Niet dat alles slecht is in Google ‘ s nieuwste vlaggenschip – in feite, we zijn zeer ingenomen met de Pixel 4 van het ontwerp, in het bijzonder in een tijdperk waarin de meeste smartphones zijn ofwel zwarte rechthoeken of glinsterende kleur verlopen. Geef ons een telefoon die eruit ziet alsof hij werd gesneden uit een Mondriaan en we zullen blij zijn kampeerders.
Een code lek terug in januari voorgesteld, dat verondersteld codenummers voor drie telefoons bevat ten minste een 5G-compatibel (via een Snapdragon 765-chipset). Dat zou een versie van de Pixel 4a en Pixel 4a XL heeft 5G, of het zou kunnen verwijzen naar de Pixel-5. We hebben nog niet veel gehoord anders over welke Google-telefoons zal verbinding naar 5G-netwerken.
De telelens uitgebreid de Pixel 4 fotografische mogelijkheden, zeker, maar het is meestal ingeschakeld analoge diepte-effecten (in plaats van digitale trucs). We willen graag zien wat er nog meer lenzen te kunnen doen voor de 4a, vooral als Google bootst Apple en Samsung brengen een ultrawide camera naar de meer betaalbare toestellen (de iPhone, 11 en Galaxy S10, respectievelijk).
Google heeft wonderen gedaan met slechts een enkele achterste camera aan de achterkant van de telefoons voor het jaar, maar het bedrijf uiteindelijk toegevoegd een telelens in de Pixel 4. Krijgen we extra lenzen in de Pixel 4a?

  • Blij om te wachten? Hier is wat we zien er naar uit om met de Google Pixel 5