Amazon vaderdag verkoop van: aanbiedingen op de Echo-Stip -, Brand-TV-Stick, Kindle, en meer

Amazon heeft ook koopjes op beveiligingscamera ‘ s, zoals de populaire Ring Video Deurbel Pro wordt geleverd met een gratis Echo-Stip te koop voor 9 (van 8.99) en een korting op de alle-nieuwe Knipperen XT security camera.
Alle-nieuwe Brand-TV Kubus: 9.99 .99 bij Amazon
U kunt de alle-nieuwe Brand-TV Cube te koop voor .99. De handsfree-4K-streaming player is Alexa compatibel, zodat u kunt uw stem gebruiken om uw TV te bedienen en de muziek van apps als Amazon Muziek, Spotify, en meer.
Bekijk De DealBrand TV-Stick met Alexa Stem op Afstand: .99 .99 bij Amazon
U kunt het best verkochte Vuur TV Stick te koop voor slechts .99 bij Amazon. De streaming-speler kunt u genieten van tientallen duizenden kanalen en apps, en beschikt over een Alexa stem afstandsbediening.
Bekijk De DealEcho-Stip (3e Gen) Smart Speaker: .99 .99 bij Amazon
De 3e generatie Echo-Stip te koop voor slechts .99 in Amazon ‘ s Vader de Dag van verkoop. Dat is een , – korting voor de smart speaker, die kan afspelen van muziek, het beantwoorden van vragen, het weer bekijken en nog veel meer – alles wat je hoeft te doen is vragen Alexa.
Bekijk De Deal

Amazon vaderdag verkoop picks:

Alle nieuwe Kindle: .99 .99 bij Amazon
U kunt de score van een prijsverlaging op de 2019 Amazon Kindle. Dat is de beste prijs die we gevonden hebben voor deze e-reader, die beschikt over een ingebouwde verstelbare lettertype licht, zodat u kunt genieten van uw e-reader binnen-en buitenshuis.
Bekijk De Deal
Amazon Fire 7 Tablet: .99 .99 op Amazon
U kunt haken de Amazon Fire 7-tablet te koop voor slechts ,99. Het zeven-inch Alexa-tablet packs 16 gb opslag en biedt tot zeven uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal
Ring Video Deurbel Pro met Echo-Stip: 8.99 189 dollar bij Amazon
U kunt besparen op de best-selling Ring Video Pro deurbel en ontvang een gratis derde-generatie Echo-Stip. De Ring Pro werkt met Alexa, zodat u kunt gebruik maken van uw Echo-Stip om meldingen te krijgen, en je kan horen en spreken bezoekers met twee-weg gesprek.
Bekijk De Deal
U kunt bladeren meer van Amazon ‘ s top vaderdag verkoop pikt hieronder, maar houd in gedachten dit zijn tijdelijke aanbiedingen die eindigt binnenkort. Plus, met Amazon Prime Dag nog steeds in de lucht, er is geen garantie dat u elders een lagere prijs vindt van elk moment snel.
U kunt ook winkelen en meer deals met onze roundup van vaderdag verkoop 2020 en zie de beste 4 juli sales die er nu gebeurt.
Amazon Echo Toon 5: .99 .99 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u de Amazon Echo laten een 5 te koop voor .99 bij Amazon. De compacte smart home display werkt met Amazon Alexa, en u toelaat om verbinding te maken met familie en vrienden over de hele wereld.
Bekijk De Deal
Blink XT2 Smart Security met Twee Camera Kit: 9.99 4.99 bij Amazon
Het Knipperen XT2 smart security met twee camera kit krijgt een korting bij Amazon. De buiten – /binnen-beveiliging-camera met geavanceerde bewegingsdetectie, twee-weg audio, en werkt met Alexa.
Bekijk De Deal
Amazon ‘ s top aanbiedingen voor papa zijn onder andere een prijs van snijden op de derde generatie van de Echo-Stip smart speaker, waardoor het slechts .99, de best verkopende Vuur TV-Stick-speler voor streaming media te koop voor slechts .99, en de alle-nieuwe, hands-free, 4K streaming player Vuur TV-Kubus met korting naar beneden tot .99. Als u op zoek bent naar een tablet en e-reader aanbiedingen, kunt u het Vuur 7 te koop voor slechts ,99 of op te slaan op de 2019 Kindle Paperwhite.
U kunt ook winkelen meer van de beste goedkope Amazon Echo-prijzen, aanbiedingen en verkoop die momenteel beschikbaar zijn