BTS Edition Samsung Galaxy S20 Plus en Knoppen Plus aangekondigd

De Galaxy S20 Plus BTS Edition is beschikbaar in zowel 5G en LTE-varianten. Het wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde BTS-geïnspireerde thema ‘ s en een fan community platform, Weverse. In de doos krijg je ook een aantal decoratieve stickers voor het personaliseren van de apparaten, en foto-kaarten met foto ‘ s van de bandleden.
Deze samenwerking biedt BTS-fans van over de hele wereld de mogelijkheid om special en limited edition producten van Samsung. Als van nu, de producten zijn alleen beschikbaar in Zuid-Korea. De Galaxy S20 Plus BTS Edition heeft een nieuw design met paarse glazen en metalen buitenkant, terwijl de Galaxy Knoppen Plus BTS-Editie komt ook in het paars, dat is de band van kleur. De iconische paarse harten zijn ook prominent aanwezig.

Afbeelding 1 van 3

De Galaxy S20 Plus zal zijn verkrijgbaar in de 5G variant in Korea voor de KRW 1397,000 (~Rs 87,700), de Galaxy Knoppen Plus is geprijsd op KRW 220.000 mee (~Rs 13,800), en de speciale box met zowel de Galaxy S20 Plus en Knoppen Plus de kosten van KRW 1584,000 (~Rs 99,400). Globale prijs en beschikbaarheid is nog niet onthuld.
(Image credit: Samsung)
Afbeelding 2 van 3

De Galaxy Knoppen Plus BTS Editie zal worden voor pre-order vanaf 15 juni op Weverse. Vanaf 19 juni in alle drie de BTS-Edition-producten zullen worden voor pre-order op Samsung.com. Ze zal gaan over de verkoop van 9 juli, die is de zevende verjaardag van de BTS-fan collective.
(Image credit: Samsung)

Wat zit er in de doos?