Directies zijn nog niet klaar voor de AI revolutie

De tijd voor experimenten in Kunstmatige Intelligentie (AI) oplossingen zijn klaar voor de onderneming. Al, de early adopters zijn de vruchten plukken en het verplaatsen van de proeven op grote schaal adoptie. De directeuren van deze bedrijven zijn er van overtuigd dat binnen twee jaar – AI implementaties leveren ongeveer 30% van zowel hun nieuwe inkomsten en besparingen.

Over de auteur

Mohit Joshi, directeur en Hoofd, Banking, Financiële Diensten en Verzekeringen bij Infosys.

Andere bedrijven zijn nu de volgende pak, graag niet te missen op de AI voordeel. Ik ben er zeker van dat bedrijven die vertraging opstellen en leveren hun eigen AI-strategieën zijn gebonden voor economische veroudering. Echter, om te slagen in een AI-wereld, bedrijven die eerste drie dingen goed: governance, talent en vaardigheden.