De OnePlus 8T kon brengen 65W Super Warp Opladen

Lavin Amarnani, een ontwikkelaar gevonden strings in de Android 11 beta die vermeld het bestaan van een “Super Warp-Lader” die zal werken op een maar liefst 65W. De nieuwste telefoons kan opladen tot 30W (5V 6A), waarin alleen de incrementele upgrades sinds de oprichting. Dit is niet de eerste keer dat we horen over 65W opladen op OnePlus apparaten, zoals de nieuwe lader is ook gespot op de TÜV Rheinland certificering van de afgelopen maand.
De code-graven geeft een idee van OnePlus de toekomst van de roadmap. De eerste vruchten van deze kan worden gezien als vroeg als in juli, waar de OnePlus TWS naar verwachting zal worden onthuld, samen met een nieuwe smart-TV en een nieuwe serie van mid-range smartphones. De OnePlus 8T-serie zal worden aangekondigd later in het jaar.
<string name="str_sm8250_color0_title">Onyx Black</string>
<string name="str_sm8250_color1_title">Glaciale Groen</string>
<string name="str_sm8250_color2_title">Interstellaire Gloed</string>
<string name="str_sm8250_color3_title">Ultramarijn Blauw</string>
<string name="str_sm8250_color4_title">Ice Blue</string>

<string name="swrap_charger_test">Super Wrap Lader</string>
<string name="fastcharger_swrap">65W Snel Opladen</string>