Oppo om zijn eigen mobiele chipsets – hier is wat we weten

Als een na-effect, andere Chinese smartphone-merken zijn nu ook meer gericht op zelfredzaam en met het verminderen van hun afhankelijkheid van de AMERIKAANSE bedrijven als Qualcomm, enz. Oppo is een bedrijf dat volgens eerdere rapporten is op het inhuren van de spree en het werven van deskundigen uit verschillende chip-makers. Nu, Caixin rapporten die Oppo ‘ s President in China Liu Bo heeft bevestigd dat het bedrijf plannen om zijn eigen mobiele chipsets.
Afgezien van Oppo, zelfs Xiaomi had zwaar te investeren in de ontwikkeling van haar eigen SoC, hoewel de eerste poging Surge S1 ging niet over rozen, het bedrijf heeft nog steeds gericht op het opzetten van serieuze inspanningen in deze richting. Huawei, aan de andere kant, is zeer succesvol in dit verband en is het verzenden van smartphones met een eigen SoCs voor jaren.