De Batman en van de Justice League Snyder Snijden in de DC ‘ s, virtuele comic con

Soms, film-en TV-bedrijven slaan de echt sappige onthult en aanhangwagens voor de mensen in de kamer bij grappig nadelen. Dit betekent dat alleen de mensen die het zich kunnen veroorloven om te vliegen naar San Diego of andere dure locaties en betalen voor accommodatie krijgen om ervan te genieten. Dit verlaagt deze belemmeringen aanzienlijk, en misschien tips op een toekomst van hoe dit soort gebeurtenissen kunnen spelen.
In een zomer die is uitgehongerd voor entertainment nieuws anders dan rapporten over films afsluiten van de productie als gevolg van de wereldwijde pandemie, dit is een geweldig idee. Met geen San Diego Comic Con van dit jaar, en de toekomst van vol komische nadelen in het algemeen op zoek lastig, wij helpen u graag een Batman-gerelateerde afleiding van de echte wereld.